Jag gör just nu mitt livs resa...

För ett år sedan fick jag diagnosen bröstcancer. Efter en tids process så bestämde jag mig för att gå min egen väg och leva min sanning. Detta har bla inneburit att jag valt att söka hjälp hos Patrica Westén i min personliga utveckling. Jag förstod ganska snart att Patricia arbetar med flera olika kompletterande behandlingar. Detta kändes mycket tryggt och passade mig perfekt. Jag har både gjort Kraniosakral behandling i kombination med samtal där Patricias professionella kunskaper och guidning har hjälpt mig genom svåra och jobbiga stunder. Jag kan verkligen rekommendera "Resan" som är en fantastik hypnosterapi där man blir av med både psykiska och fysiska blockeringar. Detta är oerhört viktigt att jobba med i den situationen jag befinner mig i. Jag har både gjort den psykiska och fysiska "Resan". Jag har aldrig varit i en hypnos tidigare men kände mig helt trygg i Patricias händer. Jag känner även stor respekt för hennes kunskaper. Nu väntar jag med spänning på vad framtiden har att utvisa.

Patricia har varit en av de änglar som funnits och finns runt mig under min resa<3

Susanne

Jag kan varmt rekommendera dig att gå till Patricia för coachning. Jag fick omedelbart förtroende för henne då hon med proffsig inställning och lyhördhet fick mig att känna mig lugn och trygg.

Genom att ställa de rätta frågorna till mig fick hon mig själv att komma på vad jag behövde göra för att förändra de saker som av olika anledningar varit svåra att "ta tag i" för mig. Patricia har ett stort kunnande och en äkthet i förhållningssättet till dem hon vägleder. Tack!

Pia Linderos

Min upplevelse med Patricia var fantastisk. Jag gjorde en inre resa med hjälp av Patricias coachning. Kände mig så lugn och trygg de ca 2 1/2 timmar som sessionen tog. Det jag fick uppleva på denna resa har gjort att jag har kunnat förlåta mig själv för något som har tyngt mig under många år. Tack så mycket fina Patricia du är en mycket fin själ. Önskar att många många fler får bli coachade av dig.

Doris Lau

Tack Patricia. Resan var en fin upplevelse på vägen och ditt godhjärtade guidning fick mig att känna mig trygg. Kan rekommenderas!

Aditi Blomgren

Jag är så otroligt tacksam för den coachningen jag har fått utav Patricia. Jag kan helt ärligt säga att jag hade inte varit i närheten av där jag är idag utan henne!
Med hjälp av samtalen och de verktyg hon har lärt mig att använda har jag kommit långt när det gäller både min självkänsla, min relation och nu har jag också tagit ett nytt, spännande steg i karriären. Det hade inte varit möjligt utan henne och hennes coachning!
Önskar att alla kunde ge sig själva möjligheten att bli vägledda av Patricia.

Sandra Ågren

Bara att läsa inläggen på facebook gör att man växer som människa!

Kristofer Stoffe Wahlström

Jag hittade Patricia av en ren slump då mitt liv var i fullständigt kaos. Jag har gått hos många olika terapeuter i mitt liv.och var väldigt skeptisk till att någon nånsin skulle kunna hjälpa mig att komma på rätt köl. Men det visade sig att jag äntligen hittat rätt. Patricia har en genuin kunskap och förståelse, ett enormt varmt hjärta och har fått mig att inse saker som jag tidigare inte greppat, eller kunnat ta till mig. Hon är helt klart den bästa terapeuten jag haft.

Tina Westerberg

Tack Patricia! för din hjälp med Par-terapi, just nu känns allt väldigt bra och vi är oerhört tacksamma för de verktyg vi fick med oss i att lära oss kommunicera med varandra om våra behov och känslor. Jag vet inte hur det hade slutat annars. Vi har inte glömt dig och vi har dig i våra tankar och kommer säkert behöva fler samtal fram över och vi kommer att rekommendera dig till alla som behöver hjälp i sin relation. Du är en oerhört fin och klok själ. TACK!

Jessica och Douglas