Resan

En form av hypnosterapi

som hjälper dig att bli av med emotionella och fysiska blockeringar. Resan är en självläkande process där jag som coach vägleder dig och där du under djup avslappning har möjlighet att bli av med eventuella blockeringar som kan ha fastnat i kroppen av olika skäl.

Det kan vara så att du kanske inte haft möjlighet att bearbeta ett trauma eller en sorg, du kanske bara var ett barn när det hände eller så var du ännu inte mogen för att ta itu med det just då. Du kanske var tvungen att överleva för din egen, någon annans eller dina barns skull och tid fanns just då inte i ditt liv för att bearbeta.

Resan är ett mycket bra verktyg för att komma åt de blockeringar som sitter djupt och kan ha fastnat i kroppen och som därför ibland kan vara svåra att nå i samtal, eller som ett bra komplement till samtal. Se det som en chans att få städa i ditt inre, det tror jag att vi alla behöver göra emellanåt.

Resan leder oss direkt till det som är roten till varje långvarigt problem och ger oss redskap för att äntligen och definitivt lösa dem. Resan har visat mycket positiva resultat på kronisk smärta oro, depression, vrede, sorg och missbruk. Reseprocessen hjälper dig att använda ditt eget inre så att du kan släppa taget om ditt förflutna och uppleva gränslös glädje och bli fri.