WORKSHOP/RETREAT RELATIONER 


 

Allt är i relation, relationen till dig själv, relationen till nära och kära, kollegor, bekanta relationen till mat, pengar etc. men det är relationernas kvalité som är det viktiga inte dess antal.

Den här är en workshop/retreat som syftar till att fördjupa och stärka relationen till dig själv och andra.

Alla har vi ett grundläggande behov av att höra samman och känna oss trygga i en social gemenskap.

Den viktigaste relationen i ditt liv är den du har med dig själv, det är utifrån den vi kan skapa nära, sanna och varaktiga relationer.

Vi är inte ämnade att leva ensamma. Har du någon att anförtro dig åt? Har du någon som älskar dig? Älskar du dig själv?

Längtar du efter en djupare relation till dig själv, din familj, vänner och kollegor?

Längtar du efter sanna, äkta relationer, kanske lever du i en destruktiv relation eller miljö? Oavsett, så kommer den här helgens workshop/retreat bidra med en fantastisk möjlighet i att växa och fördjupa dina relationer, eller skapa helt nya.

Relationer är en av de viktigaste orsakerna till vår hälsa och vårt välmående. Vi, Jag och Kia kommer att coacha, vägleda och vara ditt bollplank under den här helgen i att stärka och odla äkta och kärleksfulla relationer till dig själv och din omgivning.

Precis allting finns inom oss, men vi behöver vägledning och någon som stöttar och tror på oss, samt en stödjande miljö för att vi ska kunna se igenom våra projektionsmönster som hindrar oss från att leva utifrån vår fulla potential.

När vi har det här stödet skapar vi en grogrund för att odla äkta, nära och sanna relationer i vår direkta närhet och i våra liv.

Kurs Innehåll: *Hur odlar vi nära/kärleksfulla relationer. *Kommunikation, non violence communication *Meditationer *Föreläsning Relationer *Att ge och ta emot kärlek, hur ger resp tar vi emot kärlek *Egogram *Rollspel *Få tillgång till dina Drivkrafter *Nuläge, hur är min relation just nu till mig själv, mina barn, partner, vänner, kollegor och till mat, alkohol, substanser, pengar etc..
*Önskeläge- Framtid, hur vill jag att den ska vara (om 1 år) (om 5år)

Allt detta och lite till kommer vi ägna oss åt dessa dagar, så varmt välkommen att följa med oss på en mycket spännande och dynamisk helg!

Start Fred 19/9 kl 17.00 – 21.00 Lörd 10.00 – 18.00 Sönd 10.00 – 14.00

Vad som ingår: ( Fika alla dagar plus 1 lunch på Lördag och inträde till Spa´t på nya Haga badet på Söndag. Materiel verktyg, övningar, coachning, meditationer, mm

Fredag och Lördag befinner vi oss i The House lokaler ”nya Hovås” Björklundabacken 10 och Söndagen spenderar vi i nya Hagabadets lokaler Östra Larmgatan 4.

Tid: Start Fredagen 19/10 kl 17.00 och vi avslutar Söndag 21/10 kl 14.00
Plats: The House Björklundabacken 10 i Nya Hovås
Investering: 4.500kr

Obs! begränsat antal platser (max 15 st) du säkrar din plats genom att anmäla dig på mail till annapatricia.westen@gmail.com eller till kia@kiahelles.se och swishar 1 000kr i anmavg till Patricia: 123 162 55 24 eller Kia: 123 211 292

Vi som kommer att jobba med dig/er den här helgen heter Kia och Patricia och vi har en gedigen kunskap och erfarenhet i att jobba med grupp-coaching och individuella samtal, par och familjeterapi, kurser retreats osv och vi utvecklar ständigt vår kunskap genom olika engagemang, kurser, utbildningar inom personlig utveckling.

Vill ni veta mer om oss och få lite referenser, gå gärna in på våra resp. hemsidor.
www.patriciawesten.se

 

Skärmavbild 2018-09-03 kl. 21.27.07