Sommar-retreat i Hällevadsholm 3 – 5 augusti med ayurvediskt inslag.


En favorit i repris som blev otroligt uppskattad bland alla deltagare i vårt förra retreat som vi hade i början av juni. Nu vill vi efter önskan och efterfrågan erbjuda en liknande upplevelse i samma anda fast med ett ayurvediskt inslag. Perfekt nystart för dig som vill rena både kropp och själ samt boosta dig inför en hälsosam höststart. Själ och kropp hänger så intimt samman så vi vill ta ett steg ytterligare och förena processerna med kost, kropp och själ. Längst ner i texten kan ni läsa vad tidigare deltagare skrivit.

Är du redo att släppa taget om det förflutna som begränsar dig till att leva det liv du innerst inne drömmer om? Följ med oss på ett tre-dagars retreat till en magisk plats som ligger i Hällevadsholm, hjärtat av Bohuslän. Det är en liten idyll som ligger belägen på en sjötomt med egen brygga och naturen inpå husknuten. Perfekt för tidiga och sena kvällsdopp. Naturen i sig är rofylld och bidrar till balans och läkning på alla plan.

Den här retreaten hjälper dig att nå din fulla potential där du får möjlighet att bli av med fysiska och emotionella blockeringar. Vi kommer att jobba med en metod i två olika utföranden, dels den fysiska och den emotionella ”Resan” som är skapad av Brandon Bays. Det är en form av hypnos-terapi och ett fantastiskt verktyg till din personliga utveckling och självförverkligande på alla sätt.

När vi blivit medvetna om vad som begränsat oss är det lättare att fokusera och skapa det liv vi innerst inne vill ha. Vi hjälper dig sedan att sätta nya kortsiktiga och långsiktiga mål som stämmer överens med den du är och vad du vill uppnå så att du kan bli lycklig med dig själv och andra.

Meditation, och olika djupgående processer kommer att gå som en röd tråd genom hela retreaten. Vi blandar kreativa övningar och teori, som för dig mot dina nya önskade mål. Detta är ett retreat för alla oavsett var du än befinner dig i livet. Inga förkunskaper krävs – bara ett öppet sinne.

Vi som håller i och tar hand om er heter Patricia och Cecilia. Vi arbetar båda idag som samtalscoacher inom KBT/ACT, mindfulness, stress, självkänsla beroenden/medberoende och grupper.

Vi har hållit i kurser/retreats och vi brinner för personlig utveckling i alla former. Vi utvecklar ständigt vår kunskap genom olika engagemang, våra resor, kurser och utbildningar inom personlig utveckling.

Vad som ingår: Vegetarisk kost med ayurvediskt inslag, logi och arbetsmaterial.

Kostnad: 5.700 kr
”Earlybird”: 5.000 kr om du anmäler dig och betalar in anmälningsavgiften på 1.000 kr senast 6/7.
Resterande belopp betalas in senast 27/7.
Obs! antal platser är max 8 st. Först till kvarn.

Varmt välkomna med er anmälan och en härligt helg tillsammans!


Här är några kommentarer från tidigare deltagare: ”Ni är verkligen ett dreamteam! Vilken magisk plats, helt perfekt”

”Saknar dessa måltider, ni hade ordnat det så bra med massa godsaker”

”Helt magisk helg på alla sätt och vis: Så otroligt bra ordnat och genomfört av er båda. Det enda negativa med denna helg är att den var så bra att jag längtar tillbaka varje dag nu”

”Tiden gick alltför fort”

”Tack för en fantastisk helg! Kommer att ha med den resten av livet”

”Tack för denna underbara helg! En av de bästa ever. Är så tacksam för att fått träffa er alla”

Tack alla för några fantastiska dagar. Jag har med mig ett för mig helt nytt sätt att se på min omgivning och utifrån det hantera situationer annorlunda än tidigare. Fantastiska dagar, Tack än en gång!

Jimmy Otter

Tack för en helt magisk helg, jag kommer att ha med mig den resten av livet.

Tyrony

Kan bara instämma, en helt magisk helg på alla sätt och vis! ✨ Så otroligt bra ordnat och genomfört av er båda. Det enda negativa med denna helg är att den var så bra att jag längtar tillbaka varje dag nu...

Maria Jansson

Ni är verkligen ett dreamteam vilken magisk plats, helt perfekt ❤

Linda Seignér

Tack Patricia och Cecilia för denna underbara helg, en av de bästa ever! Är så tacksam över att få träffa er.
En helt magiskt helg
Tiden bara gick allt för fort

Annika Blomqvist