Skip to main content

 

Hej och välkomna till min blogg!

Jag heter Patricia Westén och jag arbetar som professionell samtals-coach inom KBT & ACT. Med många års erfarenhet och djup kunskap erbjuder jag individuella samtal, parterapi, familjeterapi, sorgbearbetning, kraniosakral-terapi, hypnosterapi och mindfulness. Jag håller också  kurser/retreats i personlig utveckling.

Mitt hjärta brinner för att hjälpa människor att nå en ökad medvetet om sig själva, så att de på sikt kan utvecklas på ett personligt plan både som individ och i relationer. I den här bloggen kommer jag att dela med mig av lite tips och råd samt egna erfarenheter inom personlig utveckling, allt som kan stödja till ett ökat välmående och som på sikt leder till en bättre fysisk och psykisk hälsa. Jag ser på individen ur ett holistiskt perspektiv där kropp och själ hänger samman och behöver synkronisera med varandra.

Följ mig gärna här, för att få tips, råd och konkreta verktyg som förhoppningsvis kan hjälpa dig i din vardag till ökat välmående. Må väl! / Patricia
 

Next Post