pwportrait2

Jag heter Patricia Westén och jag arbetar som samtals-coach med inriktning mot KBT och ACT.

Det är en vetenskapligt beprövad metod som kan hjälpa dig att övervinna rädslor, hinder och icke önskvärda invanda beteenden.

Jag kommer att rikta stor uppmärksamhet på att jobba med din självkänsla då den är själva roten till att må bra inifrån och ut, jag vill inspirera och leda dig i en ny riktning som kommer att gynna dig i din vardag och i din personliga utveckling så att du undviker fallgroparna i ditt liv.

Min ambition är att Du ska lära känna dig själv på djupet så att Du blir medveten om hur ditt emotionella system fungerar, vilka tankar eller agerande kring händelser som du reagerar på.

Det är först när Du bemöter de känslor som en eventuell händelse ger, som du kan förstå vad det är för tanke som ligger bakom din känsla och varför de ger upphov till ett visst beteende, som i sin tur får konsekvenser av oönskad karaktär t ex, ångest, stress, oro, rädsla etc.

När Du sedan blir medveten om dina beteenden, tankar och känslor kan du aktivt påverka dem, vilket betyder att du inte längre är offer för dem.

Det är nu Du kan göra ditt nästa steg, och börja använda de verktyg som jag lär ut i KBT/ACT vilket kommer att stödja dig i att aktivt välja dina val utifrån ditt inre jag. Du har nu ökat förutsättningarna för att leva ditt liv.

Min förhoppning är att få dig att komma till insikt om vem du egentligen innerst inne är och vad du vill göra med ditt liv. Jag vill att du ska känna känslan av att vara till liv på insidan och blomma ut som den person Du är.

Vid kontakt känner vi av vad och hur mycket tid du behöver.

Du får efter bokad tid en bekräftelse och information om bokningsvillkor via sms eller mail. Innehar F-skattesedel.