Så gick det ett helt år sedan jag för första gången satte min fot hos dig på ditt kontor. Ett år som varit mitt tuffaste år någonsin, men där jag tillsammans med Dig tagit tag i det som präglat och styrt större delen av mitt liv.

Detta blev starten på en resa jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig, en resa full av personlig utveckling men också en otroligt känslosam resa där jag många gånger velat ge upp, packa väskan och åka hem igen.

Jag är så otroligt tacksam att livet förde mig samman med Dig. Att just DU har varit min guide på min resa. Du har fungerat som min kompass och guidat mig rätt när jag vandrat på villovägar, Du har under resans gång gett mig nya verktyg att använda då gamla verktyg behövts bytas ut och Du har lärt mig att med Acceptans och Tillit till processen går det att må bättre. Ja, det gör verkligen det! Utan Dig vid min sida, hade jag inte befunnit mig på den vackra plats jag befinner mig på idag och än har resan bara börjat...

Under ett av våra samtal formulerade Du orden ”det bästa man kan göra är att leva, annars missar man livet ”. Så tack! Tack för att Du fått mig att inse detta, tack för att du återinfört livsglädjen igen, men framför allt, -Tack för Dig ♥️. Victoria

Patricia fick mig att känna mig självklar i mitt sanna jag redan från start. Hennes kunskap och erfarenhet bidrog till mitt helande och läkeprocess genom både individuella samtal och med kraniosakral terapi. När jag kom till Patricia första gången var jag utbränd och fick diagnosen utmattningsdepression av läkare på vårdcentralen. Då jag inte ville börja med antidepressiva vilket var det som erbjöds och rekommenderades av vårdcentralen sökte jag mig vidare och där fann jag Patricia. Patricia har hjälpt mig att läka genom att våga möta mig själv och mina rädslor och genom metoder inom mindfulness att minska min stress. Jag vågade genom Patricias hjälp stå kvar i mig själv utan ångestdämpande och förstå att det var mitt ljus jag räds inte mitt mörker som jag trott innan. Jag är innerligt glad och tacksam över att jag fann Patricia i en svår kris och jag hoppas också hon kan hjälpa även dig på din resa. Idag är jag frisk och arbetar och jag känner ny kraft och livsglädje samt har många planer för min framtid.

Jag kan på det allra varmaste rekommendera alla att gå till Patricia.

Vi fick båda två omedelbart förtroende för Patricia, då hon med sin kunnighet och lyhördhet fick oss att känna oss trygga. Genom att vara den tredje objektiva parten och ställa de rätta frågorna fick hon oss att se vad vi själva bidrog med i relationen både positivt och negativt.

Hon fick oss att inse att förändringen börjar hos oss själva. Hon gav oss tydliga och konkreta verktyg att jobba med hemma mellan sessionerna. Genom hemuppgifterna vi fick med oss blev arbetet på vår parrelation ständigt närvarande, vilket höll processen levande även mellan samtalen. Vi har gått i parterapi förut, men vi upplever att Patricia har en närvaro och förmåga att plocka fram roten till själva problemet vilket vi inte upplevt tidigare. Patricia har en värme och äkthet i sitt förhållningssätt och vi vill på det allra varmaste rekommendera henne.

Mats & Johanna

Jag gör just nu mitt livs resa...

För ett år sedan fick jag diagnosen bröstcancer. Efter en tids process så bestämde jag mig för att gå min egen väg och leva min sanning. Detta har bla inneburit att jag valt att söka hjälp hos Patrica Westén i min personliga utveckling. Jag förstod ganska snart att Patricia arbetar med flera olika kompletterande behandlingar. Detta kändes mycket tryggt och passade mig perfekt. Jag har både gjort Kraniosakral behandling i kombination med samtal där Patricias professionella kunskaper och guidning har hjälpt mig genom svåra och jobbiga stunder. Jag kan verkligen rekommendera "Resan" som är en fantastik hypnosterapi där man blir av med både psykiska och fysiska blockeringar. Detta är oerhört viktigt att jobba med i den situationen jag befinner mig i. Jag har både gjort den psykiska och fysiska "Resan". Jag har aldrig varit i en hypnos tidigare men kände mig helt trygg i Patricias händer. Jag känner även stor respekt för hennes kunskaper. Nu väntar jag med spänning på vad framtiden har att utvisa.

Patricia har varit en av de änglar som funnits och finns runt mig under min resa<3

Susanne

Jag kan varmt rekommendera dig att gå till Patricia för coachning. Jag fick omedelbart förtroende för henne då hon med proffsig inställning och lyhördhet fick mig att känna mig lugn och trygg.

Genom att ställa de rätta frågorna till mig fick hon mig själv att komma på vad jag behövde göra för att förändra de saker som av olika anledningar varit svåra att "ta tag i" för mig. Patricia har ett stort kunnande och en äkthet i förhållningssättet till dem hon vägleder. Tack!

Pia Linderos

Min upplevelse med Patricia var fantastisk. Jag gjorde en inre resa med hjälp av Patricias coachning. Kände mig så lugn och trygg de ca 2 1/2 timmar som sessionen tog. Det jag fick uppleva på denna resa har gjort att jag har kunnat förlåta mig själv för något som har tyngt mig under många år. Tack så mycket fina Patricia du är en mycket fin själ. Önskar att många många fler får bli coachade av dig.

Doris Lau

Tack Patricia för att du hjälpte oss att komma hit till denna dagen i livet. Idag gifter vi oss och utan din hjälp hade det troligtvis inte varit möjligt. Vi är så otroligt tacksamma för din hjälp, du gav oss verktyg i att spegla hur våra Livsteman hakade fast i varandra. Med din hjälp kunde vi se hur ”vår relation” speglades av våra barndomar och till slut lyckas haka loss ifrån dem. Tack för allt….Sofia och Carl.

Sofia & Carl

Jag är så otroligt tacksam för den coachningen jag har fått utav Patricia. Jag kan helt ärligt säga att jag hade inte varit i närheten av där jag är idag utan henne!
Med hjälp av samtalen och de verktyg hon har lärt mig att använda har jag kommit långt när det gäller både min självkänsla, min relation och nu har jag också tagit ett nytt, spännande steg i karriären. Det hade inte varit möjligt utan henne och hennes coachning!
Önskar att alla kunde ge sig själva möjligheten att bli vägledda av Patricia.

Sandra Ågren

Bara att läsa inläggen på facebook gör att man växer som människa!

Kristofer Stoffe Wahlström

Jag hittade Patricia av en ren slump då mitt liv var i fullständigt kaos. Jag har gått hos många olika terapeuter i mitt liv.och var väldigt skeptisk till att någon nånsin skulle kunna hjälpa mig att komma på rätt köl. Men det visade sig att jag äntligen hittat rätt. Patricia har en genuin kunskap och förståelse, ett enormt varmt hjärta och har fått mig att inse saker som jag tidigare inte greppat, eller kunnat ta till mig. Hon är helt klart den bästa terapeuten jag haft.

Tina Westerberg

Tack Patricia! för din hjälp med Par-terapi, just nu känns allt väldigt bra och vi är oerhört tacksamma för de verktyg vi fick med oss i att lära oss kommunicera med varandra om våra behov och känslor. Jag vet inte hur det hade slutat annars. Vi har inte glömt dig och vi har dig i våra tankar och kommer säkert behöva fler samtal fram över och vi kommer att rekommendera dig till alla som behöver hjälp i sin relation. Du är en oerhört fin och klok själ. TACK!

Jessica och Douglas

Patricia skapade från allra första stund en trygg frizonför mig, där jag kunde utforska och uttrycka alla känslor och tankar. Med en genuin visdom och mycket värme har hon guidat mig genom åren till att blomma ut i hela min potential som människa. Genom Kombinationen mellan allvar, skratt och ödmjukhet binder hon ihop samtalen på ett fint och ytterst professionellt sätt, som tar en till nya nivåer. Utan Patricia hade jag inte varit den jag är idag.

Charlotte